Nütrasötikler

2u Nütrasötikler

Dondurarak kurutma işlemi, nutrasötiklerin kimyasal yapılarını bozmadan stabilize edilmesi, konsantre edilmesi ve raf ömrünün uzatılması için mükemmel bir yoldur.


Nutrasötikler, belirli sağlık yararları sunan bitkilerden ve gıdalardan elde edilen besinlerdir. Dondurarak kurutma ile sıvılar, orijinallerinin besinlerini ve tatlarını korurken toz haline getirilir. Bu işlem aynı zamanda ürünü konsantre eder ve doğal hallerine kıyasla potenslerini arttırır. Dondurularak kurutulmuş nutrasötikler, soğutma veya kimyasal koruyucu gerektirmez ve tüketimi kolaylaştırmak için tablet veya kapsül formuna dönüştürülebilir.


Uygun Nutrasötikler: Antioksidanlar, Algler, Aloe vera, Fasulye ve sebze filizleri, Ekinezya, Tohumlar, Çay, Buğday Çimi, Probiyotikler